Skip to main content

Welkom bij Mydreamhome!

Gefeliciteerd met jouw of jullie nieuwe droomwoning! Nu je het eerste deel van het aankooptraject van jouw nieuwbouwwoning hebt doorlopen, begin je vast met het nadenken over de inrichting en het interieur. Natuurlijk erg leuk om te doen, maar niet altijd even makkelijk. Waar begin je allereerst met zoeken naar een geschikte partij voor de totale afwerking? Dit is een stap die veel mensen vergeten of op het laatst nemen.

Mydreamhome neemt dit 100% uit handen voor je. Door middel van de gebruiksvriendelijke configurator, configureer je in mum van tijd de complete afwerking van jouw woning. Ook niet heel onbelangrijk: je ziet direct de juiste prijzen* en kunt aan het einde de offerte downloaden. 

Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Het zelf invoeren en opzoeken van alle meters per ruimte behoort tot de verleden tijd, dit hebben wij namelijk allemaal al gedaan voor je
  • Je hoeft niet meer (last minute) op zoek naar een geschikte partij(en)
  • Regel je volledige afwerking maanden voor de oplevering van de woning
  • Kiezen welke afwerkingen je wilt configureren.
  • Wij hebben twee uiterst kwalitatieve en betrouwbare partners uitgekozen voor de vloer-, wand-, en plafondafwerking. 

RIGA Vloeren & Kozijnen

Alles met betrekking tot de vloeren wordt uitgevoerd door RIGA Vloeren & Kozijnen. Zij bieden een totaalpakket aan waarbij ze niet alleen de vloer leveren, maar ook het leggen, de afwerking en het onderhoud verzorgen. Tevens krijgt u na afloop ook een gratis onderhoudspakket. Zo bent u lang verzekerd van een kwalitatief hoogstaande vloer en bent u compleet ontzorgt. Je kunt kiezen uit twee materialen voor de vloeren:

  • Hout
  • PVC

Ook kun je een selectie maken uit het brede aanbod van coatings en behandelingen. De vloer werken we netjes aan met een plint naar keuze of zonder plint.

Voor het beste resultaat zorgt RIGA standaard voor verlijmde vloeren vanwege het rendement met vloerverwarming en het beste resultaat dat het oplevert. In combinatie met de plinten die u uit kan kiezen bent u volledig voorzien een compleet afgewerkte vloer. Eventuele wensen of aanpassingen kunnen altijd mogelijk zijn en kunt u altijd aangeven bij het versturen van uw aanvraag. Om meer te weten te komen over RIGA, bekijk dan hun website.

PWR Vastgoedonderhoud

De wand- en plafondafwerking wordt verzorgd door PWR Vastgoedonderhoud. PWR is een innovatieve speler op de markt van vastgoedonderhoud. In opdracht van woningbouwcorporaties, vastgoedbeleggers, VvE’s, zorginstellingen, overheden, verzekeraars, assurantiekantoren, scholen, gemeenten, bedrijven, maar zeker ook particulieren houden zij zich bezig met het totaalonderhoud en afwerking van woningen en gebouwen. Voor de wanden en plafonds heb je keuze uit:

Stucen.

De bouwer levert jouw woning casco op, de wanden zijn dus van beton, kalkzandsteen en/of gibo en moeten nog afgewerkt worden. Door de wanden te stucen maak je ze saus(verf)- of behangklaar.

Stucen & Sauzen.

Wil je dat we ze na het stucen een kleurtje geven? Kies deze optie in de configurator en het wordt voor je geregeld. In principe kunnen wij elke kleur voor je aanbrengen!

Spachtelputz.

Ook wel sierpleister genaamd is een variant op stucwerk en wordt handmatig aangebracht op de wanden. Anders dan met stucwerk wordt spachtelputz aangebracht met een plastic spaan en zorgt voor een mooi  effect in de woning. 

Spackspuitwerk.

Hierbij krijg je de korrelige witte structuur die vaak de standaard afwerking is in veel nieuwe woningen op de plafonds. Uiteraard kan dit ook voor op de wanden worden gekozen.

Glasweefsel/Renovlies + sauzen.

Deze afwerking is zeer populair in nieuwbouwwoningen vanwege de reductie op scheurvorming. Althans, het niet of minder 'zichtbaar' zijn van de scheuren, dat is eigenlijk het doel van deze afwerking. Geef ze een kleurtje naar keuze en je hebt strakke wanden in de woning.
Deze afwerking kan zowel als ‘gladde’ variant, maar is er ook in diverse ‘motieven’ zoals bijvoorbeeld een standaard ruitje of visgraat.

PWR Vastgoedonderhoud groeit en is de specialist in werkzaamheden zoals planmatig onderhoud, resultaatgericht onderhoud, schadeherstel, energetisch verbeteren, schilderwerk, stucadoorswerk en behangwerkzaamheden. Door deze brede kennis is de kwaliteit dat ze leveren structureel van hoog niveau. Voor wandafwerking in uw woning bent u bij PWR aan het juiste adres. Om meer te weten te komen over PWR, bekijk dan hun website

Een offerte aanvraag is (maar) een offerte aanvraag en nog geen opdrachtbevestiging. Het invullen van de configurator is dus geheel vrijblijvend. Wij adviseren wel je gegevens achter te laten zodat we contact kunnen opnemen.

Uiteraard wensen we je veel succes en plezier bij het inrichten van je nieuwe woning!