Skip to main content
Projecten
Park Harga Schiedam

Park Harga in Schiedam is centraal gelegen langs de groene Poldervaart, dichtbij alle (centrum) voorzieningen en is een nieuwe, duurzame woonwijk met woningen en appartementen. De wijk Park Harga is goed bereikbaar, gelegen in het groen, met speelruimte voor de kinderen, de sportclubs om de hoek en op fietsafstand van het gezellige centrum. Klik onderstaand op uw woningtype om naar de configurator te gaan.

Kies een woning
Middenhof Schuytgraaf Arnhem

Aan de rand van Arnhem, in het ‘Betuwse’ Schuytgraaf komt de woonbuurt Bolderbuurt waarin gebiedsontwikkelaar VanWonen 85 nieuwe eengezinswoningen ontwikkeld. Een woonbuurt in een herkenbare Scandinavische architectuurstijl. Nuchter en ontspannen, met natuurlijke basis materialen zoals baksteen, planken geveldelen en duidelijke kleuren. De eerste fase van Bolderbuurt betrof het project 44 woningen Oosthof. De tweede fase van deze nieuwe wijk is het project 41 woningen Middenhof.

LET OP! VOOR DIT PROJECT IS ALLEEN DE WAND EN PLAFONDAFWERKING VAN TOEPASSING!

 

Kies een woning
Mijnhardt Zeist

Wonen met de sfeer van vroeger en de luxe van nu. Het nieuwbouwplan Mijnhardt Wonen ontleend zijn naam aan het farmaceutische bedrijf Mijnhardt welke vanaf ca. 1916 tot begin jaren '70 op deze locatie aan de Utrechtseweg was gevestigd. Nu worden hier 28 luxe appartementen, 19 rijwoningen, 26 twee-onder-een-kapwoningen, 2 geschakelde villa's en 1 vrijstaande woning gerealiseerd.

Kies een woning
Waterveld Schagen

Wonen nabij het water: dat is Nes Noord ten voeten uit. Een nieuw, waterrijk woongebied ten noorden van Hoep-Noord in het centrum van Noord-Holland-Noord. Zoals de naam al doet vermoeden staat Waterveld voor wonen omringd door water. Zo is er in de wijk veel aandacht voor het riet en liggen veel woningen ook met hun tuin aan het water. De wijk ligt op fietsafstand van de duinen, het strand en de Noordzee. Verder heeft Schagen veel voorzieningen en heeft het de allure van de stad, met een gemoedelijk dorps karakter.

Kies een woning