Skip to main content

Vloeren door RIGA Vloeren & Kozijnen

Als u kiest om direct een aanvraag te doen voor een bepaalde vloer bij Mydreamhome, zal u geholpen worden door RIGA Vloeren & Kozijnen. RIGA is al tientallen jaren een bloeiend bedrijf in kwaliteits houtenvloeren en karakteristieke kozijnen voor de zakelijke- en particuliere markt. Zij werken samen met een selecte groep leveranciers en hebben waardevolle kennis in huis.

RIGA is één van de grootste leveranciers van houten vloeren met een landelijke dekking, gevestigd in Amsterdam. De vloeren van RIGA zijn geschikt voor gebruik in woningen, hotels, kantoren en winkels.

Aannemers, bouwmarkten, projectontwikkelaars, meubelzaken en parketbedrijven behoren tot de vaste klanten. Naast houten vloeren verkoopt RIGA ook Laminaat en PVC vloeren. Verder onderscheidt RIGA zich door de houten lamel- en multiplexsysteem vloeren met een eiken toplaag.

Om meer te weten te komen over Riga en hun werkwijze, kunt hier de brochure downloaden.

RIGA vloeren zal bij het leggen van uw vloeren standaard een beschermende laag aanbrengen, zodat uw vloer zo lang mogelijk meegaat. Tevens krijgt u ook een gratis onderhoudspakket dat past bij uw type vloer. Om het u gemakkelijk te maken kunt u enkele brochures downloaden om hier meer over te weten te komen.

Alle behandelde vloeren behandelen we nog 1 keer met een onderhoud olie van Monocoat om er voor te zorgen dat uw nieuwe vloer op lange termijn van goede kwaliteit blijft.

Bij de onbehandelde vloeren zorgen wij naast de onderhoud olie, voor een speciale Monocoat behandeling. U kunt uiteraard kiezen welke Monocoat bij uw vloer past. 

Download hier de brochure over het aanbrengen van onze special Monocoat behandeling,

Download hier de brochure voor het onderhoud van de vloer als u er eenmaal gebruikt van maakt.

Wil je meer weten over RIGA, bekijk dan hun website.